< Ga terug

Marcelle Janssen

Ledennummer:A0141

Geboorte jaar:1952

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, kinderen, relatie, loopbaan


Tarief:

Zie www.marcellejanssen.nl voor de tarieven, te vinden bij Algemene Informatie.

Aanbod cursussen/workshops:

Ik start in het najaar met een beginnerscursus Astrologie.
Daarna gaan we verder in blokken van 8 lessen, waarin steeds een bepaald onderdeel/thema wordt uitgewerkt.
Interesse?! Meld je aan!!

Korte profielbeschrijving:

Wat doe ik in mijn praktijk als spiritueel coach
Wil je op een meer bewuste, open en vriendelijke wijze aandacht aan jezelf geven, door je intuïtie in verbinding komen met wie je werkelijk bent? Maar ......
Voel je je onzeker, somber, bang, overbelast, schuldig, onvervuld of veroordelend naar jezelf of anderen? Ervaar je problemen met je zelfbeeld, zelfvertrouwen, controle of grenzen? Voel je je geremd en weet je dit niet te doorbreken? Wil je jezelf meer serieus nemen, meer bij jezelf blijven, oprecht zien en laten zien wie je bent? Om te komen tot een leven vanuit je hart.
Ik geef je op een warme liefdevolle, open en vriendelijke wijze aandacht die vrij is van veroordelingen. Ik stimuleer je om:
Meer inzicht in jezelf en dieperliggende emoties en overtuigingen te vinden. Je in vrijheid te verbinden met je eigen wijsheid en intuïtie. Weer te vertrouwen op je eigen kracht en daarnaar te handelen.
Met mijn intuïtie, ervaring en kennis, wil ik je herinneren om weer te komen bij je eigen bron van kracht. De bron waar alle antwoorden aanwezig zijn en ze jou op een natuurlijke en eenvoudige wijze worden aangereikt. Ik gebruik astrologie en de kracht van het Sjamanisme om mij af te stemmen.

Wat doe ik met Astrologie
Ik leg de horoscoop zowel psychologisch als spiritueel uit. De mens wordt met een missie / opdracht geboren, maar er is ook een vrije wil om hier gehoor aan te geven of niet. Ik gebruik de persoonlijke horoscoop om samen met je de vele levensgebieden te bespreken. De start is altijd de persoonlijkheid structuur of wel karakteranalyse.
Vanuit dit vertrekpunt is het mogelijk om in te zoomen op bijv.:
School en Beroepsadvies.
Relatie in al zijn vormen.
Solaar of jaarhoroscoop en progressie.
Kinderen.

Wat is Universeel sjamanisme
Universeel sjamanisme is er voor en van iedereen. Het is de kennis uit verschillende oeroude tradities. Uit culturen en volkeren over de hele wereld die aansluit bij zowel collectieve, persoonlijke, tijdloze en eigentijdse thema’s. Het sjamanisme kijkt naar de totaliteit van het leven en zoekt de natuurlijke harmonie in de medische, psychologische en sociale aspecten. Sjamanisme heeft geen duidelijke omlijnde vorm, het is vrij van dogma’s of vastgestelde referentiekaders. Een sjamaan is een medicijnvrouw/man, priester, magiër, mysticus en tegelijkertijd een maatschappelijk werker. De sjamaan is verbonden met de geestelijke en onzichtbare wereld en maakt op dieper niveau contact met alles wat er is. Hier in het westen identificeren wij ons met de materie. De Sjamaan identificeert zich met de energie die van nature oneindig is. Sjamanen stappen uit de tijd en staan met één been in de materie en met het andere been in de geestelijke wereld. Je moet de oneindigheid ervaren om het te kunnen begrijpen.
 

Wat doe ik met Universeel sjamanisme
Healing:
Healing vanuit de oude Sjamanistische wijze wordt overal ter wereld nog steeds gebruikt.
Voorbeelden hiervan zijn de klank en trilling van de drum, de kracht van kristallen en kruiden.
Een healing wordt gebruikt om de balans in te herstellen. Zodat je lichaam, geest  en  emotionele gevoelsleven weer in evenwicht komen. We kunnen hiervoor een aantal technieken toe passen. Zoals:
Soul Retrieval, het opheffen van blokkades
Extractie, het verwijderen van blokkades
Familieboomreiniging, het helen van o.a. ontstane misverstanden
Energetische massage: door de klank van de drum en aanraking met handen, zacht en liefdevol geraakt te worden.
Muziek en dans: door klank en beweging weer in contact komen met je innerlijke zelf.
Aanwijzing op je levenspad: waarom ben je hier, wat is je doel/opdracht
Dierbare relatiebanden zuiveren.


Voor meer informatie zie  www.marcellejanssen.nl

Adres gegevens:Oude Terborgseweg 181, 7004 DV Doetinchem