< Ga terug

Lea Manders

Ledennummer:A0001

Geboorte jaar:1956

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, zakelijk, kinderen, relatie, loopbaan


Tarief:

Tussen E 80 en E 175 incl. BTW en opname CD. Betaling contant na consult. Zie voor mogelijkheden en tarieven www.leamanders.nl.

Voor een telefonisch consult zijn de tarieven gelijk. Voor een emailconsult: E 45 voor een Symbolonlegging en E 45 voor een eenvoudige astrologische vraag. Indien dit duurder wordt door meer uitzoekwerk dan laat ik dat eerst weten. Voor deze consulten wordt vooraf betaald via 1128977 tnv. Lea Manders, astrologe te Arnhem.

Aanbod cursussen/workshops:

Ik geef de komende periode astrologische cursussen en cursussen Symbolon Tarot, de astrologische tarot. Ook start ik op de vrijdagochtenden een duidingsgroep voor gevorderden. Kijk op mijn site www.leamanders.nl.

Daarnaast geef ik lezingen en workshops, ook op aanvraag. Onderwerpen: generaties, kinderhoroscopen, beroepskeuze, de ontwikkelingen in het heden, de Levensboom- de spirituele horoscoop, etc.

Ook leuk voor een groep vriendinnen die een verbindende avond en gezellige avond wensen te organiseren met astrologie of de Symbolon Tarot.


 

Korte profielbeschrijving:

Reeds in mijn tienerjaren ben ik met astrologie en andere esoterische en spirituele zaken in contact gekomen. Vanaf 1985 heb ik een professionele praktijk als astrologe. In de loop der jaren heb ik duizenden horoscopen geduid. Ik ben daardoor goed thuis in de meeste astrologische technieken. Via de horoscoop is een krachtig, diepgaand en compleet beeld te krijgen van je persoonlijkheid en de lijnen van je ontwikkeling en mogelijkheden. Ook voor kinderen is een horoscoopanalyse geweldig zinvol. Zij kunnen niet of niet goed aangeven wat er met hen aan de hand is. De horoscoop kan dit wel en daardoor ontstaat vaak duidelijkheid en rust! Ik schenk ook meestal veel aandacht aan karmische patronen in de horoscoop en aan de invloed van familieachtergronden.

 Als vernieuwende techniek biedt ik de Levenboom aan: de persoonlijke horoscoop wordt op de kabbalistische levensboom gezet en daarmee worden je zielenopdrachten superduidelijk! Een aanrader voor de spiritueel geintereseerde.

Sinds een aantal jaren werk ik ook met de astrologische Symbolon tarot. De prachtige kaarten zijn een geweldig middel om processen in het hier en nu helder te benoemen en bewust te maken.

De afgelopen jaren heb ik eveneens mediamieke kwaliteiten ontwikkeld via het Mediumcollege/School of Mystics. Met deze school ben ik in 2012 een samenwerkingsverband aangegaan.

Ik heb boeken en readers geschreven, zowel voor 'leken' als voor astrologen. Zie mijn webshop op www.leamanders.nl

Daarnaast ben ik sinds 1998 gemeenteraadslid te Arnhem voor een lokale politieke partij en in 2008 heb ik Partij voor Mens en Spirit opgericht. Ik ben blij met mijn veelzijdige en boeiende werkzaamheden!