< Ga terug

BĂ©atrice Boucher, DFAstrolS

Ledennummer:A0523

Thematiek: psychologisch, spiritueel, kinderen, relatie


Tarief:

Het potentieel zoals uitgebeeld in ieder geboortehoroscoop komt op unieke manier tot leven omdat ieder van ons een andere geschiedenis heeft, in een andere cultuur opgroeit en vervolgens andere ervaringen opzoekt. Ons potentieel, dat besloten ligt in de geboortehoroscoop, ontwikkelt zich cyclisch en het bijzondere van de astrologie is dat deze inzicht geeft in de betekenis van deze cycli. In een consult kun je meer duidelijkheid hierover krijgen.

Consulten
In een astrologisch consult gaan we op een bijzondere en diepgaande manier naar jezelf, je levenspad en je actuele vragen kijken. Het helpt helderheid te krijgen in wie je bent en kan worden. Het geeft ondersteuning bij het verhelderen van vragen over bijvoorbeeld studiekeuze, werk of relatie, zingeving of spiritualiteit.

We bespreken je geboortehoroscoop standaard binnen één gesprek (90 min). Het is altijd mogelijk om een vervolgconsult af te spreken als het gesprek na verloop van tijd nieuwe vragen oproept (zie op de website voor meer informatie over de vervolgconsulten).

één gesprek van 90 minuten óf een serie van 3 gesprekken
Zoek je diepgaander inzicht in actuele processen en terugkerende patronen in je leven, dan is een serie van drie gesprekken aan te raden. De gesprekken duren elk 60 minuten, het eerste gesprek 70 minuten. Voordeel: je hebt tijd voor de verwerking van de informatie die jij hebt gekregen en je kunt beter bepalen welke vervolgvragen en onderwerpen je wilt bespreken.
Deze drie consulten vinden plaats binnen een tijdsbestek van drie maanden.

Voor meer informatie zie: 
www.icaquarius.nl/consulten.htm
www.icaquarius.nl/consulten-aanvraag.htm

Aanbod cursussen/workshops:

Kennismaking met astrologie
Cursus voor gevorderden en verdergevorderden,
Master class esoterische astrologie
Astroworkshops in Gorssel

Voor meer informatie zie: www.icaquarius.nl/cursussen.htm

Korte profielbeschrijving:

Béatrice Boucher, DFAstrolS
In Parijs geboren (1956), woon ik sinds 1976 in Nederland waar ik vrijwel gelijk in aanraking kwam met de humanistische en transpersoonlijke astrologie van Dane Rudhyar. Ik studeerde eerst af aan de Sociale Academie, werkte o.a. in de crisis-hulpverlening en de voorlichting. Ik volgde intussen de astrologielessen van Leida Arps, intuïtieve workshops met Carolyne Conger, de jaartraining Voice Dialogue van Robert Stamboliev en uiteindelijk de opleiding aan de Faculty of Astrological Studies in England.

Vanuit Arnhem geef ik consulten, cursussen, workshops en lezingen in binnen- en buitenland. Ik ben al meer dan 30 jaar een 'student van de Oude Wijsheid', in het bijzonder van de zielsgerichte astrologie (Alice Bailey). Daarnaast ben ik ruim 10 jaar distance learning tutor bij de Faculty of Astrological Studies in London.

Ik ben praktijkvoerend lid van de AVN en van de ASAS (Beroepsverenigingen voor astrologen in Nederland).
Voor het maken van een afspraak kun jij mij per e-mail of telefonisch bereiken.

Bedrijfsnaam:Praktijk voor Humanistische Astrologie
Adres gegevens:Parkstraat , Arnhem