< Ga terug

Tonny Hollander-Strien

Ledennummer:A0507

Geboorte jaar:1967

Thematiek: psychologisch, spiritueel, relatie


Tarief:

Zie website

Aanbod cursussen/workshops:

Zie website

Korte profielbeschrijving:

Mijn passie binnen de astrologie gaat vooral uit naar:
 

Wat komen we hier nou eigenlijk doen? Wie zijn we in essentie? Wat is ons ware wezen voorbij al de persoonlijke stukken?
 

Mijn zoektocht van jongs af aan is: Wie zijn we nou echt? De persoon die we denken te zijn, en de overtuigingen die we hebben meegekregen of die we zelf hebben gevormd, verandert met de jaren en is afhankelijk van hoe en waar we zijn opgegroeid.
 

We noemen dit onze persoonlijkheid, onze identiteit. Is deze steeds veranderende bundel van gedachten en dit beeld van onszelf wat we hebben opgebouwd het enige wat we zijn?
 

Voedt deze identiteit ons of ervaren we dat zij eigenlijk tegelijkertijd onze ware essentie in de weg zit? Alsof ons ware Zelf verstopt zit achter al die gedachtenconstructies, overlevingsstrategieën, conditioneringen en gewoonten?
 

Wat mij in mijn zoektocht zo heeft geraakt, is dat tradities (of dit nu sjamanisme, natuurvolkeren, religie, de wetenschap, de levens en wijsheden van verlichte mensen zijn) steeds wijzen naar hetzelfde simpele feit: Onze ware essentie is vrijheid, liefde, vreugde en geluk. Zonder identificatie met ‘iets’ en dus ook al die thema’s die we meedragen, is het ons ware potentieel om dit te ervaren en te zijn.
 

Astrologie vind ik een prachtig hulpmiddel om zowel de weg van de persoonlijkheid inzichtelijk en helder te krijgen, de gebruiksaanwijzing van onszelf te begrijpen, en ervan te genieten in al haar facetten. En tegelijkertijd om weer contact te maken met ons ware zelf achter deze persoonlijkheid, van waaruit de hele film van ons leven bezien wordt, oké is, en vanuit meer begrip en acceptatie ervaren en geleefd kan worden.
 

Juist door de astrologie, waarin je ook kunt zien wat voor thema’s er nu aan de orde zijn of waarom iets ooit gebeurde, is mijn richting van het ‘willen genezen, oplossen van problemen en pijn’, verandert in het tijdelijk meelopen om zelfinzicht te krijgen, die thema’s helder te maken die jou ware zelf lijken te bedekken. Je ware essentie helder te krijgen, en vandaaruit te leven.
 

Wij richten ons doel vaak op het ontwikkelen, de groei van de persoonlijkheid. Maar zou het kunnen zijn dat onze persoonlijkheid (die als deel nooit volmaakt kan zijn) onze ‘engel’ is die ons via het leven (wat soms mee en soms tegen zit) weer in contact kan brengen met onze diepere essentie?
 

Ook vind ik het super om mensen zelf astrologie te leren, zodat ieder er zelf mee aan de slag kan gaan. In groepjes op bijv. ochtenden/middagen/avonden.
 

Ik geef ook astrologieworkshops in bijv. 8 x 1 dag, 4 x 2 dagen of 3 x 3 dagen, waarin we samen elkaars horoscoop gaan verkennen, en tegelijkertijd een zelfonderzoek aangaan.

Telefoon:0516-441081
Mobiel:06-20778725
Bedrijfsnaam:Vrij Leven
Adres gegevens:Bercoperweg 73, 8423 TR Makkinga