< Ga terug

Sandra Jansen van Galen

Ledennummer:A0218

Geboorte jaar:1966

Thematiek: psychologisch, spiritueel, kinderen, relatie, loopbaan


Tarief:

Zie pagina tarieven op www.sandrajansenvangalen.nl

Aanbod cursussen/workshops:

In februari 2012 is Opleidingsinstituut Sandra gestart met het verzorgen van workshops, trainingen en opleidingen. De workshops, trainingen en opleidingen vinden plaats in een informele sfeer in groepen vanaf variërend 4 tot 20 personen. Naast de overdracht van kennis zijn ook uitwisseling van ervaringen, diepgang humor en veiligheid in het groepsproces, om tot persoonlijke ontwikkeling te komen, belangrijke elementen.

Sandra wilt graag dat haar workshops en opleidingen voor iedereen die interesse heeft toegankelijk zijn. Voor personen op bijstandsniveau, is een passende oplossing te vinden. Bel haar dus gerust.  

Bij aanvang van de workshop of opleiding ontvangt je een syllabus, met daarin de belangrijkste onderdelen van de te behandelen leerstof, waarin je tevens eigen aantekeningen kunt maken. Op deze wijze kom je in het bezit van een prachtig naslagwerk.

Bij iedere aankondiging van workshop of opleiding zal worden aangegeven of er voorkennis of een vooropleiding gewenst of mogelijk noodzakelijk is. Tevens zal worden aangegeven wat het te bereiken doel zal zijn.

Heeft u meer informatie nodig of wilt u zich inschrijven?

Bel gerust met Sandra (+31)641383076 / 079-3422052 of stuur een mail naarTrainingen - Workshops - Opleidingen
Intuïtieve Training / Persoonlijke Ontwikkeling
Workshop Pure You, Ontmoet Jezelf - Astroparty
Cursus Astrologisch Symbolon Tarot
Tweedaagse Workshop Astrologie en Persoonlijke Ontwikkeling
Opleiding Junior Astrologie
Vakopleiding Astrologie

Korte profielbeschrijving:

In het jaar 1998 is Sandra gestart met de vakopleiding voor praktische en psychologische /Jungiaanse astrologie. Sinds 2005 is Sandra erkend, praktiserend astrologe en werkzaam in de professionele branche. Door de jaren heen heeft zij haarzelf verder ontwikkeld, zodat ook de spirituele astrologie (astrologie voor de ziel) een essentieel onderdeel is geworden van haar werk. Met hart en ziel is Sandra aan haar vak verbonden en heeft zij haar bedrijf opgericht.

Naast haar fascinerende beroep als erkend praktiserend astrologe, heeft Sandra haarzelf via het reguliere circuit verder gespecialiseerd tot gediplomeerd gezins-, kinder en jongerencoach. Daarbij de verdieping als astrologisch opvoedcoach. Tevens werkt Sandra met de zachte, holistische en ondersteunende kleurentherapie Aura Soma.

Als gediplomeerd astrologische studie- en loopbaanbegeleidster, coacht en begeleidt Sandra mensen richting het vinden van hun werkelijke passie in hun werk en vrije tijd.

Daarnaast heeft Sandra de opleiding Systeemopstellingen voor Professionals gevolgd. Hiermee geeft zij de mogelijkheid, intense en grote levensthema's, traumaverwerkingen en verbintenissen in familiesystemen- of bedrijfssystemen, samen met je uit te diepen. Dit, zodat verstikkende verbintenissen en beperkte overtuigingen los gelaten worden en je energie weer vrij kan stromen.   

Als professioneel Astrologe heeft Sandra naast de reguliere systeemopstellingen, een eigen unieke vorm van systeemopstellingen gecreëerd: 'De Symbolon Horoscoop Opstellingen'. Systemisch werk vanuit de unieke persoonlijke geboortehoroscoop. Werken via deze methode is een fascinerende wijze om de behoeftes en intenties achter de planeetenergiëen te onderzoeken en inzichten te krijgen op emotioneel en psychologisch niveau. De manier van denken, voelen en handelen op gezondheid en welzijn, worden blootgelegd. 
Het samenspel van astrologie en systemisch werk, is zeer verhelderend en werkt verrassend. 

Het inspireren en uitdragen van de kennis en ondertussen jarenlange ervaringen hebben inmiddels geresulteerd tot het docentschap. Sandra heeft haar opleiding ‘Instituut Sandra’ opgericht, waar zij met veel plezier en passie workshops, opleidingen astrologie, intuïtieve trainingen en persoonlijke ontwikkelingen aanbiedt.
Tevens verzorgt zij basis- en vakopleidingen astrologie trainingen als docente bij het MediumCollege- en haar eigen Instituut Sandra.

Daarnaast is Sandra columniste en auteur van het astrologische Symbolonkaartendek welke online wereldwijd, waaronder ook Engelstalig www.symboloncards.com via vele sites worden aangeboden.