< Ga terug

Maria Paap ma.

Ledennummer:A0500

Geboorte jaar:1943

Thematiek: klassiek, psychologisch, relatie


Tarief:

Zie website.

Aanbod cursussen/workshops:

* Internetcursus Klassieke Astrologie waarbij de basistechnieken vanuit een 26 pagina’s werkboek uitgebreid behandeld worden. Het werkboek is overzichtelijk verdeeld in 6 blokken en na elk blok zijn er een aantal huiswerkopdrachten, hierbij werkt ieder op zijn eigen tempo. De cursus is bedoeld voor personen die minimaal een basisopleiding astrologie hebben gevolgd.
* Internetcursus extra blok Klassieke Astrologie over de Huizen Thema's. Deze cursus is een bijzonder hulpmiddel, met een overzicht van de twaalf levensgebieden van de cursist. Geschikt voor zowel klassiek als niet-klassiek geschoolde astrologen.
* Internetcursus Astrologie voor Beginners. Omdat er veel vraag is naar een gewone astrologiecursus, heb ik een 45 pagina's werkboek Basistechniek deel I en II samengesteld. Vanuit het werkboek worden cursisten op een duidelijke manier met de astrologische begrippen vertrouwd gemaakt, waarbij de eigen horoscoop als leidraad onderdeel wordt van het geheel.
* Voor meer informatie en tarieven zie: http://maria-paap.webnode.nl

Korte profielbeschrijving:

Na eerst enkele jaren zelfstudie heb ik vanaf 1992 de 5-jarige psychologische astrologie opleiding en de 5-jarige opleiding in de Jungiaanse Psychologie bij Karen Hamaker gevolgd. Omdat de klassieke astrologie ondertussen ook mijn belangstelling had, heb ik via internet eerst bij Lee Lehman [VS] verschillende opleidingen gevolgd waaronder Mundaan astrologie en bij Bernadette Brady [UK] de opleiding Middeleeuwse astrologie en de Vaste Sterren. In 2010 heb ik me ingeschreven voor de studie MA Cultural Astronomy and Astrology bij de universiteit van Lampeter in Wales. Deze Master opleiding [via internet] geeft een diepere inzicht in de rol van de kosmos, de materie vanaf de Griekse beschaving, de culturele geschiedenis van de astrologie en astronomie. Inmiddels ben ik geslaagd voor de Master opleiding met de afstudeerscriptie over de oude Perzische astrologie en de conjunctie cyclus van Jupiter en Saturnus, waarbij het Uranus-Pluto vierkant vanaf 2012-2016 ook meegenomen is. Vanaf het jaar 2000 heb ik een eigen praktijk en ben ik ook vaste medewerkster van het astrologisch kwartaalblad Symbolon met de rubriek "Astrologisch Allertlei”. Ik vind het heel bijzonder om cursisten te helpen met hun werkstukken en vragen, waarbij het astrologisch gedachtegoed hoog in het vaandel staat.

Telefoon:0255-511477
Mobiel:06-13668386
Bedrijfsnaam:Praktijk Lilith
Adres gegevens:De Zandkuil 33-A, 1974 RH IJmuiden