< Ga terug

Peter Saarloos

Ledennummer:A0196

Thematiek: psychologisch, spiritueel, zakelijk, relatie, loopbaan


Tarief:

Consulten en privélessen € 60,- per uur

Cursus astrologie € 195,-

Opleiding Astrologie € 750,- per leerjaar

Aanbod cursussen/workshops:

- Gratis workshop om kennis te maken met de astrologie. Kijk op www.ishtar.nl voor de data.

- Oriëntatiecursus astrologie in Den Haag en Zoetermeer. Meer info op: www.ishtar.nl

- Vijfjarige opleiding astrologie tot Praktijkvoerend Astroloog. Meer info op: www.ishtar.nl

- Astro Inspiratie Avonden in Zoetermeer om met elkaar uit te wisselen over astrologie. Meer info op: www.ishtar.nl

- Jaarlijks symposium over een astrologisch onderwerp. Meer info staat op de site: www.ishtar.nl

Korte profielbeschrijving:

Het consult
Door het bespreken van je horoscoop en het samen bekijken in welk proces je op dit moment zit, kan een consult een hulpmiddel zijn om inzicht te krijgen in je leven, en ook om eventuele keuzes te maken of stappen te zetten. Door dit inzicht in je eigen handelen, je emoties en gedachten kun je de mogelijkheden gaan zien die bijdragen aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierdoor kun je meer grip krijgen op je eigen leven. Tijdens een consult vertel ik niet alleen wat er in je horoscoop staat, maar probeer ik je ook te stimuleren om bepaalde processen in jezelf op te pakken en te accepteren. Vanuit een spirituele levensvisie kan ik je helpen om inzicht te krijgen in levensvragen. Bovendien kunnen we samen kijken naar bijvoorbeeld beroepskeuze, relaties, spirituele ontwikkeling en de huidige processen waar je je in bevindt. Astro-counseling kan ook heel goed dienen als coaching op verschillende levensgebieden.
 
Aanleg, karakter, ontwikkelingsmogelijkheden en je vragen of huidige situatie staan centraal tijdens het gesprek. Het consult is een dialoog waarbij ik van jou enige informatie nodig heb omdat ieder op eigen wijze zijn of haar horoscoop vormgeeft. Tijdens het consult zijn vooral de processen waar je je nu in bevindt belangrijk. Om dit optimaal te ervaren vraag ik een actieve instelling van je. Door je bepaalde vragen te stellen, gecombineerd met de horoscoop, verkrijg je zelf meer inzicht in je leven en je levenshouding. Hierdoor kun je zelf je leven richting geven, in plaats dat het leven bepaalt wat je overkomt.
 
Voor het maken van een horoscoop heb ik de geboortegegevens nodig: dit zijn de geboortetijd, geboorteplaats en geboortedatum. Deze kun je eventueel opvragen bij de gemeente waar je geboren bent.Een consult duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en kan opgenomen worden. De kosten zijn 60 euro per uur. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met Peter Saarloos 079-3617345.
 
Over Peter Saarloos
Ik ben Peter Saarloos en ben geboren op 26 juli 1964 in Rijswijk (Z-H) en verzorg momenteel de opleiding astrologie in Zoetermeer. Ik ben vanaf ongeveer mijn zestiende jaar bezig met allerlei paranormale en alternatieve zaken. Sinds 1988 verdiep ik mij in de astrologie. Dit raakte iets in mij: er was herkenning en verwondering. De astrologie leerde me te accepteren dat iedereen anders is en mag zijn.

Daarna ben ik de opleiding astrologie gaan volgen bij Minou van Hemert in Utrecht. Na de start van mijn consultpraktijk ben ik na een aantal jaren begonnen met het geven van basiscursussen. Langzaam maar zeker groeide uit de cursussen de vijfjarige beroepsopleiding astrologie.

Vanaf 2000 geef ik jaarlijks onder de naam van Uitgeverij Hajefa de astrologische agenda uit. Het assortiment van de uitgeverij is inmiddels uitgegroeid tot de maankalender en –agenda, en diverse spirituele en astrologieboeken.

De afgelopen jaren heb ik in mijn persoonlijke zoektocht een spirituele ontwikkeling doorgemaakt, onder andere door Awakening your Lightbody maar ook door lichtwerk, klankhealing, massages, enzovoort. Deze spirituele ontwikkeling is ook verweven met mijn werk als docent.
Onlangs heb ik mijn training Hawaiiaanse massage (lomi lomi) afgerond wat weer een verdere verdieping bracht in mijn persoonlijke leven.t
Telefoon:079-3617345
Mobiel:06-26824855
Fax:079-3625652
Bedrijfsnaam:Opleidingscentrum Ishtar
Adres gegevens:Zuidwijkstraat 80, 2729 KE Zoetermeer