< Ga terug

Greetje Brouwer

Ledennummer:A0433

Geboorte jaar:1949

Thematiek: psychologisch, spiritueel, kinderen, loopbaan


Tarief:

info en afspraken: zie website.

Aanbod cursussen/workshops:

Ik geef lezingen over Astrologie en Tarot, een cursus Tarot, vrijgezellen party's en een Astro/Tarot workshop: Ontmoet jezelf!                                                      

Tevens kun je met vrienden of als bedrijfsuitje inspiratie opdoen tijdens een lezing/workshop, wat in combinatie gegeven wordt met een culinaire lunch of diner. In de zomer kan dit desgewenst aangevuld worden met een boottocht door de grachten van het mooie historische Leiden. Zie mijn website.

Korte profielbeschrijving:

Ik ben Life Coach in persoonlijke, professionele en spirituele ontwikkeling en heb als doel je te inspireren en op een positieve manier te helpen op de weg naar zelfkennis. Mijn specialisatie ligt in de verbinding tussen Astrologie en Tarot. Deze combinatie werkt voor mij als een synergie. Het versterkt elkaar en het vult elkaar aan. 

Ik geef verschillende consulten waarbij je een goed inzicht krijgt in wie je werkelijk bent, op welk gebied je behoeften, talenten, maar ook je valkuilen liggen en waarin je je levensbestemming kunt vinden. Daarbij ga ik niet zweverig maar concreet te werk.


Al jong was ik geïnteresseerd in Astrologie en Tarot maar ben dat pas op latere leeftijd gaan ontwikkelen. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende facetten van het bedrijfsleven, zowel als werkneemster als ook onderneemster, heb ik na een fysieke burn out mijn oude passie weer nieuw leven in geblazen. Dat bleek mijn levensbestemming te zijn.                

Ik heb een 3 jarige beroepsopleiding Tarot  bij de Ster in Terborg gedaan, een cursus Spiritual Counseling op Hawaii, om daarna de 5 jarige beroeps opleiding Astrologie bij Peter Saarloos in Zoetermeer te gaan volgen.

Deze opleidingen en mijn levenservaring vormen samen met mijn sterke intuïtie en heldervoelendheid de basis voor mijn werk, waarbij ik een brug wil slaan tussen het spirituele en het aardse leven. Daarbij verlies ik de praktische toepasbaarheid niet uit het oog.                                                                                                                                                                                                                                

Ik maak persoonlijkheidsprofielen, geboorte en baby/kinderhoroscopen, geef studiekeuze adviezen en doe coaching in relatie en werk gerelateerde problemen.                                                                                                                                                                                                                              

Bedrijfsnaam:Life Coach
Adres gegevens:Zoeterwoudsesingel 15, 2313 AZ Leiden