< Ga terug

Marina van Spronsen

Ledennummer:A0358


Tarief:

Zie mijn site: www.marinavanspronsen.nl

Aanbod cursussen/workshops:

Zie mijn site: www.marinavanspronsen.nl

Korte profielbeschrijving:

Zo lang ik leef ben ik geïnteresseerd in alles wat met het gedrag, de geest, het spirituele pad en de ontwikkeling van de mens te maken heeft. En astrologie helpt mij daarbij mijn inzichten te verruimen en die ten dienste van de cliënt te stellen. Steeds weer blijkt het astrologische instrument van grote waarde te zijn en een compleet verhaal te vertellen over wie de mens is en kan zijn.


De afgelopen jaren heb ik een passende manier gevonden om mensen op een dieper bewustzijnsniveau te kunnen bereiken door middel van een schriftelijke astrologische uitleg. Deze vorm is intensief maar is in de praktijk van extra waarde gebleken voor de ander. De reacties die ik terug krijg, hebben meestal dezelfde strekking: de cliënt voelt zich begrepen, erkend en is ten diepste geraakt door de tekst; waardoor er vervolgens van alles bij die ander in beweging wordt gezet.


Door te werken  met meerdere astrologische systemen is het mogelijk om tot zinvolle en treffende antwoorden te komen. Mijn intuïtie, gevoelssensoren en ervaringen, helpen mij daarnaast om de belangrijke snaren bij de ander te vinden en bij deze een proces op gang te brengen.


Astrologie is voor mij het ideale systeem waarmee ik anderen mag helpen; het is een van mijn grote liefdes die nooit verveelt, de waarheid spreekt en altijd blijft boeien.
 
Zie mijn site: www.marinavanspronsen.nl voor mijn werkwijze en verdere uitleg.