< Ga terug

Engelien Hanzens

Ledennummer:A0338

Geboorte jaar:1962

Thematiek: psychologisch, spiritueel, relatie


Tarief:

Consult met Prognose: € 100,-

Relatieduiding met prognose: € 150,-

vervolgconsult: € 45,-/uur

Cursus 10x: €160,-

Aanbod cursussen/workshops:

·         Opleiding de Diamant: Opleiding tot beroepsastroloog en procesbegeleider. Gevestigd in Katlijk, bij Heerenveen. In januari ook in Haren (bij Groningen) Start: 14 januari 2013

Naast de theorie vinden wij ervaringsgericht onderwijs erg belangrijk, bij de opleiding wordt daarom gewerkt met oefeningen, visualisaties en systemisch werk.

·         Cursus basisastrologie op woensdagavond. Start 16 januari 2013

·         Horoscoop-opstellingen, individueel of in groepsverband

·         Begeleiding studiegroepen

·         Op verzoek verzorg ik astrologische avonden.

Korte profielbeschrijving:

 Ik ben begonnen met een studie Milieukunde, omdat het goed functioneren van de aarde voor mij erg belangrijk is. Tijdens mijn werk als milieuambtenaar kwam ik erachter dat het functioneren van de aarde alles met het functioneren van mensen te maken heeft, waardoor ik me ook geschoold heb in de psychologie van de mens, en daar bleek mijn interesse veel meer te liggen.

In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd voor transpersoonlijk therapeut. Met de ontdekking van de astrologie bleek ik mijn ware roeping gevonden te hebben. Ik heb de beroepsopleiding tot praktizerend astroloog gevolgd bij  Aurinko in Heerenveen waar ik in 2006 ben afgestudeerd.

Ik heb cursussen op het gebied van medische- en spirituele astrologie, relatietherapie en intuïtieve ontwikkeling gevolgd en ben op dit moment bezig met een opleiding tot spiritueel astroloog.

Daarnaast heb ik de basisopleiding familieopstellingen bij het Hellingerinstituut afgerond. Opstellingen met horoscopen blijkt een hele werkzame combinatie.

Bedrijfsnaam:Aardengel
Adres gegevens:Kromme Elleboog 33, 9751 RB Haren