< Ga terug

Iris Lether

Ledennummer:A0404

Geboorte jaar:1977

Thematiek: psychologisch, spiritueel, kinderen, relatie, loopbaan


Tarief:

Een horoscoopduiding en consult (gesprek) kost € 75. Het gesprek kan opgenomen worden, zodat je het naderhand nog eens kan luisteren. In overleg is additioneel ook een geschreven verslag mogelijk, dan kost een duiding, consult en verslag 150,-.

Voor kinderhoroscopen graag contact opnemen. Mijn aanpak verschilt, afhankelijk van de leeftijd van het kind en de vragen die er zijn.

Aanbod cursussen/workshops:

.

Korte profielbeschrijving:

Astrologie is voor mij inzicht op een ander niveau. Uitdrukking geven aan dat wat je diep van binnen al weet of voelt; of aan dat wat je juist niet durft aan te kijken. Als astroloog kan ik je helpen dit andere niveau zichtbaarder, helderder te maken. En door dit inzicht komt er ook meer duidelijkheid over wat de volgende stappen kunnen zijn. Zo kom je meer in je kracht. Je kunt bij mij terecht voor kleine of grote levensvragen, zoals ‘welke kant moet ik op met mijn carrière’ of ‘wat kom ik eigenlijk doen op deze aarde’? Eigenlijk zijn alle vragen geschikt, niets is gek.
Verder richt ik mij op kinderastrologie. Elk mens is mooi en uniek maar kinderen moeten zich vooral eerst leren aanpassen. Ik kijk graag met behulp van astrologie hoe je de eigenheid van een kind kan ondersteunen binnen de gevestigde systemen. Voor meer informatie, vragen of een consult kan je me altijd bellen of mailen.Telefoon:0653799517
Mobiel:0653799517