Actueel


Deze pagina wordt bijgehouden door een groep enthousiaste ASAS leden. Wat kan je hier verwachten? Video's van lezingen, artikelen over ontwikkelingen binnen ons vak, astrologie in de media, nieuws over de vereniging, verslag van de ASASdag, aanbod van cursussen en workshops, nieuws van de opleidingen en nog veel meer....
 

You are viewing posts in the category Cliënten

Een astroloog wijst de weg in het boek 'Kom uit je hoofd'

In het boek 'Kom uit je hoofd' vertelt Lisette Thooft over het pad wat zij heeft bewandeld om vanuit haar hoofd weer in meer in haar lichaam te komen. Daarbij verlenen verschillende therapeuten haar een helpende hand, waaronder de astroloog Jan Bartelsman. Er staat beschreven hoe hij zich meer verdiept heeft in de Zwarte Lichten astrologie en welke goede adviezen hij op grond daarvan aan Thooft kon geven.

Het boek leest als een (boeiend) dagboek, waardoor je goed zelf kunt beoordelen of haar ervaringen ook voor jezelf nuttig kunnen zijn.

Weten jullie nog meer boeken waarin astrologie een rol speelt?


Beatrice Boucher - Over de esoterische astrologie

In ASAScoop 2016-2 stond het artikel 'Over de esoterische astrologie', van Beatrice Boucher. Op haar website, www.icaquarius.nl, kun je meer artikelen van haar vinden over de esoterische astrologie.


George Bode astroloog van de maand

George Bode is een bekende Nederlandse astroloog. Hij introduceerde de Zwarte Lichten in Nederland en heeft onder andere onderzoek gedaan naar sterktebepaling van horoscoopfactoren en progressies in de horoscoop. Vanwege zijn grote inbreng in de Nederlandse astrologie heeft het bestuur van de ASAS hem een lidmaatschap voor het leven aangeboden. Daarnaast is George de komende maand onze ´astroloog van de maand´. Klik hier voor zijn profiel.

Tags: George Bode


Agenda


Klik hier voor het aanbod aan workshops, congressen, lezingen en andere activiteiten.